Interšped Logistics na Energa 2018

09.12.2018

„Energa 2018“, međunarodni sajam energije, rudarstva, zaštite okoliša i prateće industrije, održan je u Sarajevu, Centar Skenderija, od 19. do 21.06.2018. koji je u protekla tri dana Centru Skenderija okupio 120 izlagača iz 11 zemalja, 200 učesnika konferencijskog dijela programa, te predstavnike brojnih domaćih i stranih organizacija i institucija, danas je ceremonijom dodjele priznanja izlagačima svečano zatvoren.

Organizatori su, ne krijući zadovoljstvo realizovanim projektom, koji se s pravom svrstava u najveće regionalne specijalizirane poslovne susrete, već najavili deveto izdanje “Energa”-e, i to 11. juna/lipnja 2019. godine, ponovo u Sarajevu.

Zadovoljni izlagači i učesnici konferencije, te interesovanje javnosti i u regionalnim okvirima, dovoljni su razlozi da ovogodišnji projekat smatramo izuzetno uspješnim. „Energa 2018“ smo otvorili potpisivanjem sporazuma sa velikom sajamskom firmom IZFAŞ iz Turske, a do naredne godine ćemo na sličnim osnovama biti i dio sajamskog tržišta u Hrvatskoj i Crnoj Gori što je još jedan organizacijski iskorak ovog projekta – rekao nam je Zlatko Alidžanović, predsjednik Uprave projekta Energa.

Karakteristika ovogodišnje Energe bili su izuzetno posjećeni i kvalitento ocijenjeni sadržaji konferencije Energa, koji su kroz deset sesija i panela, tretirali najktuelnije teme iz energetskog sektora. Također, novina su bili bili poslovni susreti “ENERGA b2b 2018” koji su prvog dana sajma, kroz realizaciju Sarajevske regionalne razvojna agencija SERDA,  okupili preko 86 učesnika i  rezultirali sa više od 100 zakazanih sastanaka.

Na sajmu je, kao izlagač učestvovao i Interšped Logistics, te se uspješno posjetiocima sajma predstavio sa svojim uslugama transporta, špedicije i carinskog posredovanja, logistike i skladištenja. Dio atmosfere sa štanda naše kompanije možete vidjeti u nastavku:

Sljedeće 2019.godine sajam Energa 2019 će se održati u junu mjesecu sa daleko većim brojem učesnika.

Vidimo se ...!

Posljednje novosti

Interšped Logistics na Energa 2019
Interšped Logistics na Energa 2019....
Interšped Logistics na Sajmu logistike 2019 u Minhenu
- 10 posto više izlagača, - 5 posto vi&sca....
Interšped Logistics slavi treći rođendan
Na dan 15.02.2016.godine u Sarajevu je osnovan Int....
Interšped Logistics na Energa 2018
„Energa 2018“, međunarodni sajam energ....