Interšped Logistics slavi treći rođendan

17.02.2019

Na dan 15.02.2016.godine u Sarajevu je osnovan Interšped Logistics doo Sarajevo. Premda mlada po godinama postojanja, firma nastala iz kompanije Interšped dd Sarajevo, nastavlja preko 70 godina dugu tradiciju dobrog poslovanja i uspjeha.

Danas je Interšped Logistics ponosni dio kompanije Interšped Tuzla dd Tuzla, s kojom dijeli istoriju, ali i mnogo važnije - planove za budućnost. Stvaranjem grupacije ove dvije firme, nastaje pozitivna sinergija koja obuhvata ne samo novu i unaprijeđenu infrastrukturu, nego i dijeljene resurse, znanje i vještine.

Nova grupacija predstavlja respektabilnu snagu i nesporno je lider u špeditersko-logističkoj industriji u BiH. Postigli smo odlične rezultate pružajući usluge transporta, skladištenja, logistike, špedicije i usluge carinskog posredovanja. Pružamo i aktivnu logističku potporu nekolicini sajmova u BiH na godišnjem nivou.

Kao 100% domaća grupacija, sa preko 90 zaposlenih, ponosni smo na naše poslovne partnere iz zemalja Evrope i Turske i bazom od preko 400 aktivnih klijenata. Posvećeni smo stalnom unapređenju naše infrastrukture; obnavljamo vozni park, imamo preko 2.500 m2 carinskog i necarinskog skladišta, te široku mrežu podružnica na carinskim ispostavama.

Posebno smo ponosni na Status ovlaštenog primaoca i pošiljaoca, kao potvrde našeg profesionalizma i kvaliteta od UIO BiH, sektora za carine. Zadovoljstvo nam daje i naš partnerski odnos sa komercijalnim bankama, koje nas prate sa punim povjerenjem u poslovanju.  Sve ovo, daje nam energiju i dobru osnovu daljem razvoju kvaliteta i spektra usluga, prema vama, našim klijentima.

Ove godine naša najvažnija aktivnost je izgradnja vlastitog logističkog centra u Sarajevu, čime ćemo potvrditi ozbiljnost i posvećenost za dalji razvoj i rast kompanije.

Posljednje novosti

Interšped Logistics na Energa 2019
Interšped Logistics na Energa 2019....
Interšped Logistics na Sajmu logistike 2019 u Minhenu
- 10 posto više izlagača, - 5 posto vi&sca....
Interšped Logistics slavi treći rođendan
Na dan 15.02.2016.godine u Sarajevu je osnovan Int....
Interšped Logistics na Energa 2018
„Energa 2018“, međunarodni sajam energ....