Zbirni transport

Nudimo uslugu zbirnog transporta roba u uvozu i izvozu preko naših renomiranih ino-partnera na području cijele Evrope i Turske, sa uključenom uslugom dostave „od vrata do vrata“.

Korištenjem usluge zbirnog transporta u mogućnosti ste optimalno planirati nabavku i isporuku roba uz minimiziranje svojih logističkih troškova.

Partnerstvo sa vodećim evropskim logističkim providerom Dachser Intelligent Logistics iz Njemačke (Dachser SE, www.dachser.com) od 2009.godine. Partnerstvo se odnosi na zbirni transport na teritoriju BiH i Crne Gore. Evropsku mrežu zbirnog transporta sa svojim dnevnim konekcijama, logističkim hub- ovima i inteligentnim upravljanjem tokova roba čini jednom od najefikasnijih i najkonkurentnijih transportnih mreža u Evropi.

 

Prednosti naše usluge zbirnog transporta:

  • najpovoljnija cijena u BiH i optimalno tranzitno vrijeme;
  • pokrivenost mrežom cijele Evrope;
  • preuzimanje pošiljaka u roku od 24h od datuma prijema naloga;
  • dostupnost informacija o statusu pošiljke;
  • cjelokupna logistička podrška od pripreme pošiljke za transport do isporuke na odredište (prikupljanje roba, manipulacija, skladištenje, carinsko posredovanje, dostava).

Cijenu formiramo na bazi Vašeg zahtjeva za ponudu sa potrebnim informacijama (mjesto i država preuzimanja i isporuke sa poštanskim brojevima, te vrsta, težina, volumen, dimenzije i termin preuzimanja robe).

Ponudu možete imati na svom e-mailu u vremenu od nekoliko minuta.    

Za sve potrebne informacije iz domena usluge zbirnog transporta možete se obratiti našem Odjelu transporta i logistike na telefon: +387 33 524 624 odnosno e-mail: transport@intersped.ba

Kontaktirajte nas

 
Halilovići 9,
71000 Sarajevo

Tel:
+387 33 652-000
e-mail: intersped@intersped-logistics.ba

Fax:
+387 33 664-129