Awesome Image

Interšped Logistics na Energa 2018

„Energa 2018“, međunarodni sajam energije, rudarstva, zaštite okoliša i prateće industrije, održan je u Sarajevu, Centar Skenderija, od 19. do 21.06.2018. koji je u protekla tri dana Centru Skenderija okupio 120 izlagača iz 11 zemalja, 200 učesnika konferencijskog dijela programa, te predstavnike brojnih domaćih i stranih organizacija i institucija, danas je ceremonijom dodjele priznanja izlagačima svečano zatvorenOrganizatori su, ne krijući zadovoljstvo realizovanim projektom, koji se s pravom svrstava u najveće regionalne specijalizirane poslovne susrete, već najavili deveto izdanje “Energa”-e, i to 11. juna/lipnja 2019. godine, ponovo u Sarajevu.

Zadovoljni izlagači i učesnici konferencije, te interesovanje javnosti i u regionalnim okvirima, dovoljni su razlozi da ovogodišnji projekat smatramo izuzetno uspješnim. „Energa 2018“ smo otvorili potpisivanjem sporazuma sa velikom sajamskom firmom IZFAŞ iz Turske, a do naredne godine ćemo na sličnim osnovama biti i dio sajamskog tržišta u Hrvatskoj i Crnoj Gori što je još jedan organizacijski iskorak ovog projekta – rekao nam je Zlatko Alidžanović, predsjednik Uprave projekta Energa

Na sajmu je, kao izlagač učestvovao i Interšped Logistics, te se uspješno posjetiocima sajma predstavio sa svojim uslugama transporta, špedicije i carinskog posredovanja, logistike i skladištenja. Dio atmosfere sa štanda naše kompanije možete vidjeti u nastavku:

Sljedeće 2019.godine sajam Energa 2019 će se održati u junu mjesecu sa daleko većim brojem učesnika.

Leave A Comment

Facebook
LinkedIn
Instagram