Awesome Image

Interšped Logistics na Sarajevo Halal Fair sajmu

3. Sarajevo Halal Fair (SHF)  održan je u periodu od 17. do 19.5.2023. godine u Congress & Convention Centru Hotela Hills Ilidža u Sarajevu.Sajam je otvorio  mogućnosti za poslovne susrete sa proizvođačima, distributerima, investitorima, i održavanje G2G/G2B/B2B sastanaka, te predstavio odličnu priliku proizvođačima da predstave svoje proizvode i usluge kupcima i distributerima iz cijelog svijeta.

Sajam je bio sjajna prilika za ostvarivanje pozitivnih kontakta sa potrošačima halal-certifikovanih proizvoda.

U isto vrijeme je  održan i Međunarodni Kongres o halal kvalitetičiji su organizatori, pored BBI i Agencije, Tehnološki fakultet Univeziteta u Tuzli, Standards and Metrology Institute for Islamic Countries (SMIIC), te brojni drugi domaći i međunarodni partneri.

Na Sajmu je učestvovalo 66 izlagača, uz učešće preko 2.000 privrednika i oko 10.000 posjetilaca iz cijelog svijeta.

Interšped Logistic već tradicionalno zauzima učšće na sajmu , te se  i ovaj put  kao izlagač uspješno predstavio posjetiocima sajma sa svojim uslugama transporta, špedicije i carinskog posredovanja, logistike i skladištenja, kao i ostvario nove poslovne kontakte koji su rezultirali uspješnom poslovnom saradnjom sa poznatim domaćim  i međunarodnim  brendovima.

Dio atmosfere sa štanda naše kompanije možete vidjeti u nastavku:

Leave A Comment

Facebook
LinkedIn
Instagram